2 x 9 kadewoningen Dronten-West

De verkoop is gestart

18 tweelaagse nieuwbouwwoningen aan het water
Watermunt nu in verkoop

Een moderne, splinternieuwe, gasloze woning aan het water. Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een terras aan de waterkant. Op dit mooie plekje in Dronten-West komen in totaal 18 nieuwbouwwoningen met een frisse, moderne architectuur. Je woont op loopafstand van het winkelcentrum in West waar je alle dagelijkse voorzieningen hebt. Bovendien sta je binnen 10 minuten fietsen in het centrum van Dronten. Handig!

Schrijf je nu in

Over de woningen

Watermunt bestaat uit 18 kadewoningen, verdeeld over twee rijen. Je hebt keuze uit drie woningtypes: de tussenwoning en twee types hoekwoningen. Alle woningen zijn sterk georiënteerd op het water zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste uitzichten.

Over de locatie

In Watermunt woon je landelijk, groen en direct aan het water. Watermunt ligt in het populaire Dronten-West: een nieuwbouwlocatie waar steeds meer nieuwe bewoners de rust en ruimte opzoeken. Tegelijkertijd heb je alle voorzieningen dichtbij.

Hier wonen?

De woningen zijn nu in verkoop

Ga voor splinternieuw en betaalbaar wonen aan het water. Je hebt tot en met 21 januari om je in te schrijven voor een woning. Wacht dus niet te lang, bekijk alle woningen en schrijf je in op de bouwnummers van jouw voorkeur.

Watermunt nu in verkoop
Inschrijven kan t/m 21 januari 17.00 uur

Zorg dat je je uiterlijk 21 januari 17.00 uur hebt ingeschreven voor de nieuwbouw in Watermunt Dronten. Via de kavelkaart bekijk je alle informatie over de woningen. Het inschrijfformulier dien je volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de makelaar van jouw voorkeur. Ook voor vragen kun je bij hen terecht.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Flipse Makelaardij
Tel. 0321 - 386 286
www.flipse.nu

Van der Linden Makelaardij
Tel. 0321 - 336 111
www.vanderlinden.nl/makelaar-dronten