2 x 9 kadewoningen Dronten-West

18 tweelaagse woningen in Dronten-West

“De woningen hebben een sterke oriëntatie op het water. De witte kaders aan de achterkant van de woningen vergroten de herkenbaarheid. De bakstenen randen in wit keimwerk rond de kozijnen zijn verbindend en geven tegelijkertijd individualiteit aan de woningen. Van een afstand ervaar je het project hierdoor als één geheel met het naastgelegen kleinschalige appartementencomplex. Aan de voorzijde zijn de bergingen separaat gebouwd, zodat ze de voortuin deels afschermen. Ook de entree wordt geaccentueerd met wit keimwerk naast de voordeur, waardoor de aandacht op de entree en de kenmerkende hoekstructuren komt te liggen”, aldus Architect Frank Lahaye.

Ik wil hier wonen

Van binnen

De kadewoningen hebben twee woonlagen en worden opgeleverd inclusief sanitair. Ze zijn in basis allemaal gelijk, maar de hoekwoningen hebben een extra raam in de zijgevel. De woningen worden volledig gasloos opgeleverd, dus je bent hier klaar voor een duurzame toekomst. Aan de waterzijde is de woning voorzien van een schuifpui. Zo heb je veel lichtinval en een fraaie verbinding met je terras.

Van buiten

De kadewoningen hebben een eigen berging, een voortuin en twee parkeerplaatsen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een heerlijke tuin, waar je een terras kan maken. Als erfafscheiding met het water wordt er een schanskorf geplaatst. Doordat er geen schuttingen of hekken aan de waterzijde zijn, is er vrij uitzicht over het water.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ga voor splinternieuw en betaalbaar wonen aan het water. Watermunt gaat hard en er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Bekijk alle woningen via de plankaart en laat je gegevens achter, zodat we vrijblijvend contact met je kunnen zoeken. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn zonder ergens aan vast te zitten!

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Flipse Makelaardij
Tel. 0321 - 386 286
www.flipse.nu

Van der Linden Makelaardij
Tel. 0321 - 336 111
www.vanderlinden.nl/makelaar-dronten